Děkuju
Anotace: Děkuju za tu chvíli co sem(s tebou)prožila
Díky za ten krásný čas,
který zůstal někde v nás.
Pár kroků tanečních
a k tomu ten tvůj krásný smích.
Díky za tvou přízen a ochotu....
neboj se uvidíme se už v sobotu.
Vůbec nevím co mám dělat až tě uvidím....
Můžu jít k tobě,nebo co vlastně zatím smím?
Děkuji za všechno co si mi dal,
i když ani jeden z nás neví co bude dál.
Děkuji za to, že jsem začala opět žít.
Ted už neumím nic jiného,než jen stastná být!
Ted je pro mě svět rúžovjejší,
úplně úžasnej,jinej,dokonalejší!
Děkuji za tvé komplimenty a gesta.
Já to ocením,protože pro mě nejsi jen jeden ze sta.
Nejsi jen jeden kluk z davu,
kterému popletla jsem hlavu.
....Byla jsem pro tebe princeznou,
něžně jsi líbal ruku mou....
Děkuju i když to už skončilo,
ale já věřím, že to poslední setkání nebylo.
Chci tě poznat víc a víc,
ale nevím jak ti to mam říct?
....Ale jedno je jasné.....
my dva zůstaneme jen kamarády....
i když se máme(tolik)rádi....!
Přečteno 417x
Tipy 24
Poslední tipující: Ejí, Prdelka10, Druza, v.hercik, Kakušín, NiQuS, jednou uklouznu na slupce od banánu, Pájina, Xindy, Azazen, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)