Život a Smrt
Anotace: Nikdy nevíme kde potkáme smrt.
Na křídlech větru,
hnáni zlobou,
dravci letí .. za smrtí.
Po vlnách moří,
hnáni strachem,
trosečníci plují .. k smrti putují.
Uprostřed ohňů,
malé děti bez matek,
sedí, leží .. smrt k nim běží.
Pod lavinou ležící,
lidé v čepicích,
se zeminou bojují .. s beznadějí.
Život .. Smrt
Dobro .. Zlo
Tak jednoduché to není,
Smrt ne vždy dobré ke špatnému změní.
Komentáře (0)