Zas sem zkúšál stovku přidat, do řádkú, Počty brzdíja to, aspoň že to víš.
27.05.2007 12:03:00 | stryc
Je to velmi rytmické. Měla jsem pocit, že brzy nastane bojová vřava. Jojo, život je opravdu někdy boj...
22.05.2007 00:08:00 | Liv
Neblahé je bojování,
stejně i snů neznalost...
umění je naslouchání,
vnímání,
cit pro radost...
Kdo je vládce?
A kdo moudrý?
Kdo dokáže zhmotnit sen?
Či vyplnit lidské touhy?
Změní peklo na eden?
Zase se divím, co všechno jsi sem dokázala vměstnat...
18.05.2007 21:55:00 | Cecilka
ponořit se do neznáma
nebo zvolit jistotu
okusit chuť sladkých plodů
či postávat u plotu
hodně má možnost volby
18.05.2007 13:53:00 | Mourek
Hezké i smutné zas. Není se čeho bát.
Již je štěstí, že ten les nám všem voní, někdy třeba i v ozvěnách.
18.05.2007 09:13:00 | stryc