budou?
18.05.2007 14:08:00 | Trdlo
:)...slaný moře...ouvej:)
tak dnes se nesměju, ale je to jedna velká pravda, kterou si radši "jako ta romantička" nepřipouštím;)...takže naštěstí ani nevím, o čem tu píšeš;)
18.05.2007 10:02:00 | Lizzzie
... ale Rozárenko ... "zapomněla" ... ts ... ts ... ale jinak se mi líbí ...
18.05.2007 09:02:00 | JardaCH
není zač:) Zkusím pak taky nějakou veselou:) Když já se učím na zkoušky a snažím se tak strašně moc a pak jsem z toho smutná, když nestíhám a krom toho mě mrzí pár věcí no...a výsledek je pak tady na Literu:)
Hezkou dobrou noc, Rozárenko a nezapomeň, že tenhel život je prostě báječný, tak si ho užijem:) za smutek nám nikdo nic nedá, žádný šťastný de navíc:)
Pááá Sunny (Zuzka):))
17.05.2007 22:59:00 | Sunny