Přijít na svět
Přisel jsem na svět
nahý, kluzký a zfušovaný
vypadl jsem z výrobní linky
fabriky s monopolem na život
žádná konkurence - prach a špína
známe to všichni
na čelo jsem dostal
čárový kód
byl jsem zabalen
převezen
a znásilněn
zápisem o své vlastní existenci
teď to ve mně
chrčí, tepe a cuká
tak si říkám
že mi asi při montáži
dali nějaký zmetek
do vrchní karoserie
ale já
já jim to odpouštím
Komentáře (5)
Komentujících (5)