Anotace: Nevím jestli ji všichni správně pochopí ale to je nejspíš jedno...doufám že se bude líbit..jinak je psana v tramvaji cestou na Strossmayerovo náměstí a na dva dny staré školní téma Voda....
V doufani
zakleta usmivajici se rusalka,
tancici s ocima plnych slz,
pod ulhanou tvari mesice ....
sladkobolne pocity .... prozatim nenaplnenych ocekavani .....
*- ... jen proboha nikam nespechat, .... a uzit si to az do dna ... ten vyhled dvermi dospivani ... dokoran ...
---------------------
Ahojky, .... a dik za tu tvou hloubkovou sondu do mych pismenkovych pocitu ...., na chalupe mi bouchl blesk do anteny Wifi, a PC je v haji, tohle ctu a pisu na kapesnim PDA , coz je velice nesikovne. Slibuji ze se na tebe "hloubkove" zamerim..... :-))
Jindra
07.07.2007 10:18:00 | HarryHH