Anotace: mě samotné se líbí jen ten začátek...nevím a snad uvidím jak vám...
dobrá básnička :D) a z komentáře ty-víš-koho si nic nedělej ( i když nepředpokládám, že ho někdo může brát vážně), někteří holt sami nic neumí, tak se alespoň snaží potopit druhé, aby byli alespoň na chvíli výš... A my nesmíme dovolit, aby se jim to povedlo :D)
13.09.2007 17:13:00 | Duše zmítaná bouří reality
*- Docela dobry ... :-))
jen by se mi lépe líbil k tvýmu věku na konci spíš vražedný optimismus ..
Jablečná šťáva
Mi stéká po bradě
a na stehna
A svět mi náhle
.. začíná
..>.. kurevsky
... ... chutnant .... :-))
11.07.2007 19:46:00 | HarryHH
jo ještě jedna reakce na tvou kritiku když si přečtu tvý básně nemohu si říct že jsou dobrý to bych byl vrahem umění!
22.06.2007 11:36:00 | Jsem ten kdo jsem