Se zlem v lidech
Už mě nechte
zvolal nahoru
jakoby k bohům
ale žádného neviděl
mám strach …
mozaika mých snů
poztrácela ozdobné detaily
a vyplašila měkkou radost
plošné širé lány
zkrášlené zlatými klasy
zahalilo zlo v lidech
už se bojím …
nehledám v nich
důkazy změněné dobou
změním myšlenky k nim
abych se ubránil zlu ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)