Závin
Anotace: Ten kto všetko spapá, ktosi zuby čistí, bude taký silný ako......
Vrece plné jabľk
hodil som si na krk
Nemám totiž rudlu
a chcem spraviť štrúdlu
Musím sa tých jabľk zbaviť
chcem ich do závinu zaviť
A keď sa to podarí
tak to pôjdem zapiť
Neskutočne dlhý závin
nielen sám závin oslávim
Ponúknem ho kamarátom
otcom,mamám sestrám,bratom
Dúfam,že každý má slinu
zahryznúť sa do závinu
Nepustím vás tam ,,Pod viechu,,
Kým nezmizne závin z plechu!
Komentáře (5)
Komentujících (5)