Freska
Anotace: Jedna starší ze šuplíku...
A tak jdu zšeřelou a smutnou ulicí
Chráním se jak štítem svou pýchou mlčící
Až umřu, anděl za nebeskou branou
Vyčte mi, že já nechci stát stranou
Nevím, proč plakat mám a proč mám se smát
Vášeň je dnes oděná v nenávisti šat
U té brány na tebe ráda vzpomenu
I když bude to jak hrách házet na stěnu
Komentáře (0)