..Koráb na cínové lžíci potápí se...čas je jinam jít...
Souhlasím s Tebou.Postřílený bárbíny...v životě by mě taková konina nenapadla, ale zní perfektně...:-)!!
29.05.2007 21:06:00 | Veru
S mojí podporou můžeš každopádně počítat!:-)
Tak vidím..tvoje jubilejní 50.tady...a povedla se. tvoje myšlenky jsou prostě jedna velká reflexe tohohle prohnilýho světa..
18.05.2007 20:35:00 | paranoidandroid