Píseň
Cesta temnou ulicí
Nikdo za ruku tě nedrží
Žádné okno nerozsvítí
Můžeš jenom jít
A nezkoušej se zastavit
Hlavou ti pořád zní – že když
Zastavíš – nemůžeš dál
Zastavíš – dostaneš strach
Strach ze svých přání
Že když
Otočíš se – ztratíš svůj cíl
Otočíš se – tak budeš chtít
Chtít se tam vrátit
Za sebou mosty pálíš
A doufáš v lepší příští
Před tebou nic nesvítí
Hrozný strach ze zrcadel
S pomocí zaklínadel
Chceš snažíš se přežít
Máš strach, že když
Zastavíš – nemůžeš dál
Zastavíš – dostaneš strach
Strach ze svých přání
Že když
Otočíš se – ztratíš svůj cíl
Otočíš se – tak budeš chtít
Chtít se tam vrátit
Komentáře (0)