tak až budeš příště usínat, představ si, alespoň na moment, všechny ty hlavy, nebo alespoň některé z nich, které jsou plné podobných obrazů a zvuků, které se nechají houpat smírem a usínají s tebou, ačkoliv to možná jen lehce tuší. já to udělám a budu si polohlasně číst tvou báseň znovu.
19.05.2007 11:28:00 | grygaruv atelier