a také mladý muž, který dokáže napsat "učarovaly" s měkkým i:D...omlouvám se
20.05.2007 12:16:00 | Lavran
Ten mladý muž je stále jen obyčejný člověk, kterého učarovali knihy...Dívá se kolem sebe a obdivuje se životu, smrti...Cením si vašich komentářů, ale být vámi, tak bych mě tolik nepřeceňoval...jsou to jen chabé výlevy mého rozpolceného nitra...:)
20.05.2007 12:15:00 | Lavran
...Bíša v úžasu...on je vzdělaný muž...a já?...tiše a skromně čtu...a říkám si, co je to za mladého muže, který toho tolik ví ?
19.05.2007 22:58:00 | Lota