Ouuu, poté co jsem si přečetla muzikantův komentík mi došla slova- Tvoje štěstíčková báseň a jeho koment mně naplňují šťastnou nadějí...což je úžasná kombinace-děkuji !
20.05.2007 02:39:00 | Navire
Po ránu hezká básnička:-)
hezky zpracovaná s dobrou myšlenkou.
Čte se dobře, hlavně protože je stručná.
100:-)
19.05.2007 10:19:00 | embryo v hlave