Spočítej
Anotace: Spočítej svý hříchy
Dals‘ mi růže
-byly zvadlý-
Chtěl ses dotýkat mý kůže
-ale ona pálí-
Měl bys spočítat svý hříchy
-ale to ty nikdy neuděláš-
Zkus trochu slevit ze svý pýchy
-a pak to možná bude fajn-
***
Teď už je po všem
-copak to nechápeš?!-
Jó hochu dostals‘ košem
-a já se musim strašně smát-
Komentáře (4)
Komentujících (4)