Čekání
Anotace: O dívce, která tiše pláče a čeká na peroně
Dívka na peronu pláče a každý den čeká
představa, že se jí nevrátí, ji leká
někdo jí řekl, že chová se jak hloupá husa
ale jí v mysli vytanula poslední pusa
Pusa od jejího vojína
jenž v zákopu svou pušku objímá
z hnědých očí kanou křišťálové slzy
prosím, můj vojíne, vrať se brzy
Komentáře (1)
Komentujících (1)