Když umírám,tak žiju
Až se smrtí si budu hrát a obracet se budu v hrobě,pak možná si budu přát,abych vrátit se mohla k tobě.Semnou už to bude dobré,však u tebe zbude jen žal.Jen nebe už neuvidím modré,ale život,ten půjde mi dál.Život chodí světem sem a tam,však nezabloudí mi v tom světě?Ale ne,na to ho dobře znám,jen ve mě už nepokvete.Život a smrt,smrt a život,jak vyznat se v tom mám?Vždyť jeden život končím a druhý začínám.
Komentáře (2)
Komentujících (2)