Anotace: Jistě, mám své rodiče ráda... Bez nich bych nebyla nic a oni se mě snaží postrčit kupředu... ale někdy se jim to prostě nepovede a jejich snaha má opačné účinky....
JÉÉ to mi něco připomíná.nejsi náhodou nejstarší?mám to doma dost podobný no jo no ale stím už nic asi nenadělám naši drazí rodičové si to nenechají vymluvit...ale napsané je to velice dobře
28.05.2007 18:49:00 | galadriela
:( nesmutni Jančo...rodiče se bojí o svá mláďata nejvíc v době, kdy se naučí létat a hnízdo se jim zdá být těsné...víš jak...
20.05.2007 16:02:00 | Severka
A nedokázala bych ji snést
dostatečně rychle,
případně s optimálním
počtem hvězd....
---> tlesk, tlesk:)
...taky sis všimla, že je tu poslední dobou přepopelkováno?:)...a pak že nejsme romatici;)
20.05.2007 10:30:00 | Lizzzie
Přesně tak... ach jo... nezbývá než doufat, že se svými dětmi budeme mít trochu lepší vztah.... Ale nemůžu si moc stěžovat, moji rodiče jsou prostě v "rámci možností"...
19.05.2007 19:39:00 | prostějanek
jo nejhorší je, že se to nezmění ani po tkzv. dovršení dospělosti - tedy 18, páč pak u nich ještě bydlíte..můžeme jenom čekat a doufat, že s co nejdřív dostaneme z domu..
19.05.2007 19:23:00 | Meiv