TOUHA LÉTAT

TOUHA LÉTAT

Anotace: Moje pocity...

Zalezu pod stůl,
a spolu s hnusnou samotou,
si nehty na rukou,
do krve okoušu.

Kolem zápěstí,
si rudej náramek vykreslím.
Vždy ale naštěstí,
ne moc hluboko.

Půjdu se projít,
už slyším ta slova.
Znějí mi vhlavě,
zase a znova...
...pořád !

Chci se jen proletět.
Naposled.

NO TAK !

KDE MÁM KŘÍDLA ?!

Tak jsem to nechtěla....promiň
Autor -Wendy-, 19.05.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí