Milenci
Anotace: tak taky nějaká blbě měkkosrdcatá
Milenci lásku ztratili,ale ona s nimi žije dál
v jejich kůži,v jejich tvářích
v jejich snech a jejich pláčích
Láska žije dál,i když ji čas trochu ohlodal
Žije dál
Žije dál
Budí se s nimi,usíná večer když slunce zhasíná,
vlezla jim za nehty,jako mráz v zimě leze,
vlezla jim do hlavy,jak myšlenka bez naděje
Teče jim žilami,jak řeka korytem
Buší jim pod žebry v srdíčku bláznivém
Žije s nimi dál,
ten kdo ji ukradne,vrátit ji musí
Žije s nimi dál,
v očích Tvoji lásky nové,ta stará se třpytí dál
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Aniba
Komentáře (1)
Komentujících (1)