MILOVAL SE VAGON S KOLEJÍ
Anotace: Cestování je droga, ale takových drog znáte, že...? (zde: domácí úklid, milování, cigarety, smutek, hlad, voňavá peřina, vlaky, horko, slepota) čili můj dnešní en bez pointy.ten konec je špatnej, já vím...
Miloval se vagon s kolejí
na jako vy
ne jako já
Žádná krev slzy pot
a miliony buněk lačných po těch vašich
/I při šipkách
se city prolejí/
Milujete se jen o reklamě
/na údy aby nesed´ prach/
Kouříte v peřinách
/a jedůvky máte v tlamě/
Ten popel půjde
dolů
hůř než krev slzy pot
a miliony buněk lačných po těch vašich
Miloval se vagon s kolejí
poplivanou
bez pláštěnky
a já se díval
na ohromný příval jisker
Titanik najel do ker
/možná kašlal na milenky/
/hepčííí/
/to vzrušení/
A vagon byl přešťasten
/zapálil si i cigáru/
Odjezdil další dlouhý den
A kolej?
Vždycky do páru!
A vy se rochněte legrační
dál v krvi
slzách
potu
a milionech vašich buněk
po nichž muži lační
s pevnou vírou
jako flok
hledají botu
s dírou
Komentáře (6)
Komentujících (5)