PODRAZ
Slova
Tak prázdný a umělý
Jako tváře modelek
Dokonale falešný
Byly to sliby
Krásný a chtivý
Ale já
Nejsem bez chyby
Prázdná sklenice
Někde ji vypil
Za tebe
A tys u toho nebyl
Zítra bude nebe plakat
Říkaly rosničky
A já se nechala naivně zlákat
Na jejich sladký řečičky
Stejně kecaly...
Říká se tomu podraz lásko
Komentáře (1)
Komentujících (1)