Kouknu a vzpomenu.
Kouknu se na tebe a vzpomenu si jak to bylo krásné,
Kouknu se na tebe a vzpomenu si jak to bylo krátké,
Kouknu se na tebe a vzpomenu si jak jsme se líbali,
Kouknu se na tebe a vzpomenu si jak jsme se k sebě tulili.
Koukám a vzpomínám jak si mi říkala miláčku,
Koukám a vzpomínám jak si mi říkala že mě miluješ,
Koukám a vzpomínám jak si mi říkala že mě neopustíš,
Koukám a vzpomínám jak si mě podvedla.
Komentáře (0)