PRACHOVÉ POLŠTÁŘE
Anotace: konkretni dojem z konkretniho vecera..tak nevim, jestli se to muze libit jeste nekomu krome mne
PRACHOVÉ POLŠTÁŘE
Vesnice z kvítí
lodě tam připlouvají
přeplněné těly mrtvých námořníků
Dům na konci cesty
mnoho dveří
za nimi zajatci kytarových sól
Polštáře v prachu
hlava sťatá v kuchyni
na stole sekera s otisky tvých prstů
Na krátký okamžik
letmého pohlazení
psi se otočili a vytí ustalo
Pozval jsi mne dál
a práskl dveřmi
mě to nevadí, jsem uvnitř s tebou
Komentáře (0)