Na důkaz smutku....
Na hlavu si nebudu sypat
popel
/to je moc ohrané gesto/
popráším ji okoralou
vodou z cukřenky
a jako třešničku na
dortu přidám
torzo myšlenky.
Místo slzí
naplním si dlaně
čistým medem,
který vám budu mazat kolem úst.
/ne, vážně mi nic není.../
Potom si stoupnu pod
včelí roj a budu počítat
do sta...
Spadne?? Nespadne??
Necháme to na osudu...
Komentáře (9)
Komentujících (9)