Anotace: potřebovala sem se vypsat...
Mám raději klasiku, ale ta síla myšlenky je opravdu veliká, jen doufám a chci věřit, že to není Tvůj případ.
28.08.2007 11:58:00 | zzlatý
uplně mi došla slova... je to silná básnička... úžasně napsaná... ale až mi z ní mrazí...
17.07.2007 14:55:00 | Duše zmítaná bouří reality
je to super jako dilo, jako popsani reality spis na brokovici..
ale uprimne, jdes nahoru, holka :)
a preju ti, at uz se z takovejhle -censored- uz nemusis vypisovat!
20.05.2007 23:07:00 | Jen tvůj anděl
povedené..moc moc.. :o)
nemám slova.. prostě jako většina výtvoru,mé drahé :D :o)
20.05.2007 20:15:00 | 0-0
Napsala jsem něco podobného, ale ta tvá je děsivější, spíš víc šokující..
20.05.2007 14:00:00 | W.O.K.O.