Zklamání
Zklamání
Na seschlé větvi sedí
Tíha svědomí mého
Do prázdna upřeně hledí
Nehledá nic nového
Už dávno tu není Tvá víra
Jež věřila v mé činy
Už zmizela má vnitřní síla
Jež držela mě v úrovni hladiny
Doufat v odpuštění milosrdné
Zbytečné se zcela zdá
Já však skutky své klamné
Dál bráním, co se dá...
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Špáďa, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, Emily Winnacott
Komentáře (8)
Komentujících (8)