Tisíc pocitů
Tenhle pocit rád nemám,
nejsem smutný,
ani šťastný nejsem.
Vlastně se ani moc dobře neznám.
Je to k vzteku,
chci milovat,
chci nenávidět.
Je mi do breku.
Užírám se v pochybnostech,
chci ven,
ale nejdu tam.
Bludný červ mi vrtá ve vnitřnostech
Do mého srdce, tisíc pocitů se vejde,
jsem unavený,
ale spát se mi nechce.
Vše se spraví a snad to přejde...
Komentáře (0)