On
Přišla jsem k němu celá v rozpacích,
uchopil mě pevně ve spáncích.
Sedla jsem si.Položil mi hlavu na pevné opěradlo.
Rozsvítil bílé světlo,které mi bliklo do očí.
Naklonil se ke mě a já pootevřela ústa,v tu chvíli jsem
ztuhla.Řekl neboj jednou k tomu muselo dojít.Když jsem
pak odcházela bušilo mi srdce,pomalu jsem zavírala dveře s nápisem zubní ordinace.
Komentáře (2)
Komentujících (2)