Zubatá s kosou
Anotace: Nenadávej jí, radši žij tak, ať na tebe nemůže a když už přijde, tak ať ji můžeš předtím než odejdete kopnout do úsměvu a pořád s klidem v duši odejít a těšit se na lepší život.
Žít chtěli, zemřeli.
Žít mohli, zabili se.
Zemřít chtěli, žili.
Zemřít mohli, zachránili se.
Život tuhle,
Smrt támhle,
Zajímá to někoho ?
Mělo by .. ale dnes koho ?
Každý smrt potkává,
nikdo ji však nevnímá,
myslet na ni každý bude,
až si pro něj Smrtka půjde.
Na to však již pozdě bude,
pak neptej se "Proč zrovna já osude ?"
Snaž se tak svůj život žít,
ať na smrtelné posteli máš v duši klid.
Komentáře (0)