Ta věc
Anotace: Prosím o kritiku:)
Ta věc,
ta svíce hoří a žhne se dál,
ten plamen požírajíce vzduch a cit,
ten ktery stoji opodál,
jak bezedná tlama ničí ho v sobě,
jako drtíci brouka,
tak jako palicí žár,
který spalí pergamen s dopisem co jsi mi psal,
tak marný čin,
tak marný cit,
neodpovídám na pocit
Komentáře (2)
Komentujících (2)