Petr a Lucie
Anotace: Trochu chaos, ale líp to nějak neumím:)
Možná že až trošku bolestivě
tisknu tě teď k hrudi
nezlob se proto na mne
Dlouho se loudala tahle chvíle
a mramor tak mrtvolně studí
kytička pod křížem vadne
Říkáš mi že jako krůpěj vína
nasládlá ústa jsou Luciina
uvnitř mi cosi zmírá
Přece máš vlhké oči
Dávné zdi hrozně mlčí
za nimi černá díra...
Možná že před branou kostela
konečně budu už dospělá
o tebe budu moct pečovat
Zatím jak maličká pieta
pro kterou nevnikla planeta
do ráje musíme putovat
Okamžik ten chci si uchovat
za každou vteřinu děkovat
že ještě stihnu ti říct...
Komentáře (6)
Komentujících (6)