Má nenasytná, naskrz milovaná
Má nenasytná, naskrz milovaná
Jsme spojeni navzájem
(snad za to můžou ty hřeby)
rány jsou plné bezuzdného milování
a kolem koroze, koroze vyvrcholení...
Až to bude nesnesitelně vilné
odřízneme se
(nechám si tvé opálové nohy)
ty se nakrmíš, naposled
mou bělostnou prostopášností
a pak se rozvaneš
po celém mém proutěném egu
jak bědná tapetáž se vzorem květů,
jak Blakeova potrhaná reprodukce
(12.7. 2007 - finální úprava)
Komentáře (0)