CIT
Cit, co je cit ?
Je jako nit,
může dlouhý být,
však skončit v mžik.
Proč všichni cit opětují ?
Srdce kříž malují,
jsme tak zmatení,
kvůli páru, který již nemiluje.
Proč všichni chtějí cit opětovat ?
Srdce chtějí zpravovat,
stejně budou sami se zotavovat.
Komentáře (1)
Komentujících (1)