My dva
Anotace: O dvou lidech....Díky za komentík
Tvůj jazyk
se mi omotává
kolem krku,
a já tě po
něm šimrám,
až se dusíš smíchy.
Tvé oči
září jako
dvě lucerny.
Jedna poblikává
a vyzývá mě,
abych ti oplatila
oční konatakt.
Vztahuješ ke
mně ruce
a hladíš
mou duši.
Oba spolu
prožíváme
něco, po
čem jsme
vždycky
toužili.
Kus mě je
v tobě
a kus tebe
je ve mně.
Oba dýcháme
jeden pro druhého.
Komentáře (2)
Komentujících (2)