Temný anděl
Temný anděl,
zatemňuje nás.
Škoda nikdo nevidí bolest,
která obklopuje nás,
co's řekl již pravda není,
žel nic se na tom nezmění.
Každý pachtí se za pěnězi,
mocí a vlivností,
však k čemu je to vše,
když lidi nevěří v sebe,
v jednotlivce, osobnost ?
Každý lká na život jaký jest,
avšak nikdo nezmění tuto bolest.
Vzpamatujme se,
jinak Anděl temný,
pohltí všechny z nás.
Komentáře (1)
Komentujících (1)