Loučení
Anotace: Báseň, kterou jsem napsal ve svém docela nepříjemném období.
Naposled chodbami zvuk zvonku letí,
sólista v nitru mém smutnej song hraje,
odhoďme ze srdcí naváté smetí,
vždyť zakrátko odejdem v daleké kraje.
Zoufalé obětí, letmý stisk ruky,
bezcenou listinu pod paži dáš,
za sebou zaslechneš plačtivé zvuky,
nesmíš se otočit, ztesk v sobě máš.
Zanechejme rozbrojů
a zapomeňme hádky,
vyvlečte se z postrojů,
vraťte se mi zpátky.
Loučím se s Vámi touto básní,
měl jsem Vás všechni více než-li rád,
však bylo by lepší prásknout dveřmi,
NEŽ CELÝ ŽIVOT LHÁT!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)