Anotace: tam není pomoci
Vždycky, neustále a pokaždý, když čtu tvoje verše, mi přeběhne mráz po zádech, ne ten nepříjemnej, ale mráz z toho, že vůbec existuje někdo, kdo dokáže používat slova jako ty, někdo, kdo dokáže, že slova už nejsou jenom slovy, někdo jako ty...
A vždycky, pokaždý, když ucítím ten mráz, mi mozek semele pár dalších myšlenek a já znovu pochopím věci, které už jsem zapomněla nebo na které jsem zanevřela..
A za tohle všechno... ti děkuji
21.06.2007 14:16:00 | Renatka