Věž ze snů
Anotace: Jsem zavřená ve věži z myšlenek a snů, a venku zatím ubíhá život....bez povšimnutí.
Sedím v koutě a klepu se celá,
někdo mě uzavřel v mých představách, v mých snech,
které jsem vždycky míti chtěla
a chci je míti i v těchto dnech.
Utéct jsem zkusila už mnohokrát,
vyskočit oknem, odemknout vrata
přelézt zeď co obklopuje tenhle hrad
uplatit vězníka milionem zlata.
Tím vězníkem jsem ale já sama,
já zlato nechci, chci splnění svých snů,
ale už nesmím čekat na prince, spanilého pána,
co zbaví mě všech osamělých dnů.
Komentáře (5)
Komentujících (5)