Anotace: Dneska v matematice jsem se nějak začala dívat zpět a zjistila jsem, že za poslední rok jsem zkazila spoustu zásadních věcí... Jenže v té době jsem to tak nějak nemohla vědět.....
Neuhořel... dokonce ho znám osobně... A tu pravdu fakt měl... A kdyby byl tak (ne)šikovnej jako já, tak už dávno uhořel..;)
22.05.2007 21:07:00 | prostějanek
stejně nakonec uhořel..?
A není to taky relativní? :-) Stroj času ti neposkytnu, můžu se jenom zase začít šíleně smát...
22.05.2007 18:47:00 | lidus