Anotace: ..je jedinečný, je můj, je Tvůj, je náš. Zase se blýská na veselejší časy. :*
čím to,že vždy, když si čtu tvé básně se ocitám na prahu nového-dosud nepoznaného- světa?...jak to děláš ,že i přeze strach,který z těch básní mám,se k nim zas a znova vracím plna nových pocitů??...prozraď mi to prosím...
06.06.2007 15:32:00 | ztracená
Asi nepatřím do světa otrhanců(co já o tom vím?), ale tvoje slova jsem si fakt užil.
22.05.2007 12:12:00 | smudlinek