Hrob
Hrob
Dumal Živý nad hrobem Mrtvého:
Jak máš se, Ty nebožtíku,
Sníš si věčně v té své kobce,
Ničeho se nebojíš a ničeho nevidíš,
Dál spíš a vzpomeneš si jen…
Závidět Ti, místné není
Avšak musím…
Vedeš ten svůj neživot přeci nešťastně?
A tak Mrtvý vstal a pravil hlasem Živého:
Je snad lepší mrtvým býti,
Když víš, co vědět nemáš,
Když slyšíš, co slyšet nemáš
A když cítíš, co cítit nemáš?
Přečteno 428x
Tipy 9
Poslední tipující: carodejka, Radek.oslov.Šafárik, kikis, její alter ego, Já Esther Ruth, stupid genius
Komentáře (7)
Komentujících (7)