Mám strach
Anotace: Vážně mám strach...
Zas ten strašný zvonek
ani se nemusím koukat za dveře
...vím kdo tam je
...zase chce cigarety
a vyprávět o starých časech
a dobách, kdy sama před nosem zavírala
starým otravným ženským...
"Ne, vážně nemám čas,
musím žehlit,
manžel dneska přijde pozdě
nevím jestli Vám může pomoct."
Nemám čas
Prosím odejděte
...mám z Vás strach...
----------------------
Co když potkám jí zase někdy
co bude chtít příště?
...přístě už neotevřu
zamknu a budu sedět v posteli
v celém bytě bude zima
bude tu se mnou kamarád medvídek,
co snad mě ohlídá
Venku bude bouřka a vypadne proud
...zavřu okna, nesnáším ten dunivý zvuk
přikryju se peřinou a zamuchlám se do vzpomínek z léta
vypiju čaj s cukrem co chutná jako láska
...nevyjdu ven dokud nepřestane pršet...
Do uší pustím si hudbu
a večerní zprávy
...snad nedojdou baterky
...mám strach
a halucinogení sny kde pobíhají veverky
...ať ještě chvíli vydrží
jinak dolehne sem její hlas...
Prosím, už konec...
Komentáře (2)
Komentujících (2)