Anotace: Opět jedna z hudební výchovy... ;)
Přidávám se k vám...asi složím nějakej protestsong co?:o)
I roboti píši, že tahle situace je Na RaNu...:o)))
23.05.2007 10:31:00 | Severka
Ta hudebka tě vážně nějak podezřele inspiruje...:-)
A v té vaší revoluci chci malovat transparenty s vašima karikaturama...:-)
22.05.2007 21:32:00 | lidus
..:)) Ty jsi zapálená jako kdysi já..:)) To je fajn..!
Ale i tak jsou to jen řeči, že? :))
Udělejme nějakou revoluci..co říkáš?:) Budeš hlavní nástěnkář propagandy..a já třeba pomocník výkonného pomocníka náměstka místoředitele...:DDD
pravda je ta...že totalita není řešení...
a demokracie?
,,Kdy už se lidi poučí, že demokracie prostě nefunguje.." (simpsnovi- Homer)
řešení je úplně někde jinde...a to asi v každém z nás...ale to potrvá miliony a miliony let..až se roboti dostanou k moci...a pak už nebudou války..ani hlad..protože roboti nemusejí jíst..
ale snad zůstane jim cit..aby mohli psát..a líbat se přes ty své kovové rtíky..:))(věřím vám pane Karle Čapku...:)
22.05.2007 20:01:00 | Favi