Anotace: moc se mi ta básnička nezdá... mno ale nechci vas odradit, tak si ji dyztak prectete a prosim, komentare:-)
Mně se také líbí, nemyslím si že je tam cokoli komického.. Máš to napsaný jinak, a to neznamená že to musí být hned komické. Pro mně je to něco odlišného, příjemně odlišného. Ne zas tak moc odlišného.. ale rozhodně to v mých očích vyčnívá z davu.
22.05.2007 20:17:00 | BlackTangerine
Je to docela pěkný...ale víš, co je na tom to divný? Ty "vidle", podle mě, tak trochu komický prvek.
22.05.2007 20:15:00 | Slovánek