Anotace: jen slova z mé (ne)duševní pokladnice
Schizofrenie .... je príma nemoc ... žádnej stereotyp .... ale trochu osamělá ..
/ taky ji občas u sebe diagnostikuji ... :-(( /
¨
*- naproti tomu alkoholismus je nemoc dá se říct společenská .... a duši prospěšná ..
... maličko sice devastuje tělesnou schránku, ale čím více piješ tím více duše odpočívá .... :-))
29.05.2007 13:38:00 | HarryHH
komentář pode mnou je fajn, nicméně jdu spát :)
Tangerinko, básnička jako vždy,.. téměř dokonalá, jenže.. dokonalost.. dalo by se o tom slovu diskutovat, každý ji nejspíš cítí jinak a tak...
.....čemu vděčím za tvůj včerejší komentář?
23.05.2007 07:38:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
myslim, ze vis co je sdeleni...citim, ze se jedna o "vypary" tve duse...proplouvam tvou poezii jako ryba ve vode...pekne...
22.05.2007 23:07:00 | jakir
...Vzbuď se... rozhlédni ...snad najdeš cestu...moc ti to přeju, ale to ty víš :-)
22.05.2007 22:50:00 | no
"Open your eyes, open your eyes, wake up..." At zije Vanilkove nebe..
22.05.2007 21:09:00 | Trapné děťátko