Signály z vesmíru...
Snažím se zachytit
signály z vesmíru,
nepropásnout
šanci
k probuzení.
Vyhodím do vzduchu
pár mincí rezavých
vrátí se mi
zlaté?
Nebo se
nepromění??
Pošlu do galaxií
pár úsměvů
s nadlidským úsilím
smát se upřímně
a zasloužit si
zapomnění.
A v mezihvězdném
prostoru
spadne ti řasa na rameno,
byla má,
teď tvoje je
a moje není.
A ze snů procitnu -
i když se mi nebude
moc chtít.
A na noc budu čekat
a přát si opět
sladké snění...
O čem??
O porozumění...
Komentáře (9)
Komentujících (9)