Prosba k lásce
Anotace: ehm...co sem napsat...snad jen že už nevěřím na zázraky...i když bych ráda uvěřila
Chce se mi zemřít...necítit nic...
necítit bolest, chci poznat víc,
než jenom trápení co život mi chystá,
a jen tak to neskončí tím sem si jistá...
Ať je den či noc, já volám o pomoc,
ve skrytu duše o lásku prosím, v duši kousek naděje nosím,
že snad vyslyší mne někdo jednou, a mé tváře stále blednou,
smutkem a zároveň strachem, že i tahle prosba skončí krachem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)