Ty mě dneska snad nechceš nechat ani vydechnout zděšením (mě naivku přátelství) - pfu - dekadentní přátele bych pifla - ještěže žádné takové nemám - tak ať si to uvědomí - nevím co to, ale víš jak:-)
24.05.2007 00:19:00 | Rádoby zoufalá
Myslím, že další poraněné srdce. Od nože - pardon,
to mi jen vyklouzlo.
23.05.2007 20:23:00 | jehlaspichlas
Jsem se dneska večer bavila tady na literu, když ty jsi nekomunikovala se mnou. :D Jsem si myslela, že už jsi přestala psát a ty to takhle rozbalíš. Kde bereš pořád tolik duchaplných slov?
23.05.2007 09:11:00 | K.ohn